Mina bästa godnatt sagor

Mina bästa godnatt sagor är en fantastisk sagosamling som innehåller åtta stycken härliga sagor. Dessa sagorna kommer från olika platser ute i världen. Vi har sagor från Norden, Mellanösten och Centraleropa. Boken är härligt skriven och innehåller även information för läsarna. I slutet kan man läsa om varje saga och dess historia.
Boken är vackert illustrerad utav bland annat Melissa Webb, Anton Petrov, Omar Aranda och Suzie Bytne. 

Sophies Sagohörna, Mina bästa Godnatt sagor, godnattsagor,

Boken innehåller  dessa sagor

  • Mästerkatten i stövlar
  • Den lilla sjöjungfrun
  • Den tappre skräddaren
  • Aladdin
  • Tummeliten
  • Snövit och de sju dvärjarna
  • Stadsmusikanterna i Bremen
  • Skönheten och Odjuret
Mästerkatten i stövlar, Sophies Sagohörna, Mina bästa godnatt sagor, godnattsagor, sagosamling,

Mina egna tankar och åsikter

När jag såg den här boken för första gången förstod jag att den skulle vara bra. Och jag hade helt rätt. Sagorna är skrivna på ett sådant härligt sätt så vilket barn som hälst skulle bli trollbunden. Sagorna innehåller allt man kan tänka sig, spänning, skratt och lyckliga slut.
Jag skulle förmodligen älskat den här samlingen som barn, det kommer förmodligen ditt barn även att göra. 
Boken passar bäst som högläsning på eftermiddagen. (Passar alla barn från 3 år.)    

Omslagsillustratör Mirela Tufan
Översättare Marita Palm
Trycktes första gången 2008
Denna bok är tryckt 2010
Tryckbolag Clava

Skönheten och odjuret, Sophies sagohörna, Mina bästa godnatt sagor, godnattsagor,